Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Μας κοροϊδεύουν; Τώρα λένε ότι δεν υπάρχει βουλευτής που έβγαλε από την χώρα 1 εκατ. ευρώ αλλά συγγενικό του πρόσωπο!

Πραγματικά για ακόμα μια φορά το πολιτικό αλλά και το δικαστικό προσωπικό της χώρας δεν παύουν να μας εκπλήσσουν με την ελαφρότητα αλλά και τον ερασιτεχνισμό που χειρίζονται σοβαρά θέματα διαφάνειας. Επι τουλάχιστον 7 ημέρες όλη η Ελλάδα έψαχνε να βρει τον/ την βουλευτή που έβγαλε 1 εκατομμύριο ευρώ εκτός Ελλάδος εν μέσω οικονομικής κρίσης. Την αποκάλυψη δεν είχε κάνει κάποιος τυχαίος, ή ένας απλός πολίτης, αλλά ο πρόεδρος της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος Παναγιώτης Νικολούδης.

Και τώρα, από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής μεταφέρεται στους δημοσιογράφους ότι έγινε λάθος! Και ότι δεν είναι βουλευτής που έβγαλε εκτός Ελλάδος το ενα εκατομμύριο ευρώ, αλλά ο/η σύζυγός του!
Και μάλιστα, σημειώνεται ότι το συγγενικό πρόσωπο του βουλευτή έκανε αυτή την πράξη γιατί δεν γνώριζε τους νόμους και τις διατάξεις για το πολιτικό χρήμα.

Και εδώ είναι που εξοργίζεται για ακόμα μια φορά ο μέσος έλληνας πολίτης που αισθάνεται ή ότι τον εμπαίζουν μπροστά στα μάτια του ή ότι επιχειρείται συγκάλυψη!



Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: