Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Αγοράζει τα αεροπλάνα σαν... τα μπλουζάκια


Ένα νέο ριάλιτι σόου στη Βραζιλία έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις για τον υπερβολικά πολυτελή τρόπο ζωής που προβάλλει. Συμμετέχουν οι… εκατομμυριούχοι της χώρας. Το σόου ονομάζεται «Mulheres Ricas» που σημαίνει «πλούσιες γυναίκες». Οι κάμερες ακολουθούν τις πάμπλουτες σταρ καθώς απολαμβάνουν τα μπάνια του στο Ρίο ντε Τζανέιρο, τη ζωή τους στο Σάο Πάολο, το Παρίσι και το Σεν Τροπέ.
Ξεκίνησε τη Δευτέρα και δείχνει τις ζωές πέντε γυναικών που έχουν πρόβλημα με τα πάντα… εκτός από το χρήμα!

Η 44χρονη Lydia Saveg δηλώνει ότι «το να είναι κανείς πλούσιος είναι φανταστικό. Όλοι πρέπει να προσπαθήσουν να γίνουν πλούσιοι». Η ίδια συνέχισε λέγοντας ότι μέρος της καθημερινότητάς της είναι να νοικιάζει μια Ferrari για τον άντρα της και να κάνει μπάνιο με μεταλλικό νερό!

«Γυναίκες σαν κι εμένα δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τι είναι υπερβολικό και τι όχι» παραδέχεται.

Η ίδια στο πρώτο επεισόδιο φαίνεται να πηγαίνει για… αγορά ενός ιδιωτικού τζετ καθώς όπως λέει «το αεροπλάνο μου είναι τόσο παλιό. Για εμένα το να αγοράζω ένα αεροπλάνο είναι σαν να παίρνω μια καινούρια μπλούζα!».

Από το 2007 στη Βραζιλία «γεννιούνται» 19 εκατομμυριούχοι τη μέρα, την ίδια ώρα που εκατομμύρια Βραζιλιάνων ζουν υπό άθλιες συνθήκες στις γνωστές φαβέλες (παραγκουπόλεις).


Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: