Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Τραγωδία στη Ρώμη – Ληστές σκότωσαν βρέφος

Με το αίμα της ίδιας του της κόρης βάφτηκαν τα χέρια ενός άνδρα, ο οποίος πυροβολήθηκε από ένοπλους ληστές στη Ρώμη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του το 9 μηνών βρέφος που είχε στην αγκαλιά του. Το φρικτό αυτό περιστατικό σημειώθηκε στη συνοικία Τορπινιατάρα, στη νότια περιφέρεια της Ρώμης.
Δύο ένοπλοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισέβαλαν σε ένα καφέ μπαρ ιδιοκτησίας, ενός ζευγαριού, κινέζων μεταναστών και απαίτησαν να τους παραδώσουν τις εισπράξεις της ημέρας.

Το ζευγάρι προέβαλλε αντίσταση και οι κακοποιοί πυροβόλησαν τον 40χρονο μετανάστη, τραυματίζοντας θανάσιμα την μικρή Τζόι, που βρισκόταν στην αγκαλιά του.

Ο πατέρας μεταφέρθηκε τραυματίας σε κεντρικό νοσοκομείο της Ρώμης, ενώ η μητέρα, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, δεν γνωρίζει ακόμη ότι το μικρό της αγγελούδι απεβίωσε.

Τους τελευταίους δώδεκα μήνες, στην ιταλική πρωτεύουσα σήμανε συναγερμός εξαιτίας της εγκληματικότητας: 35 πολίτες δολοφονήθηκαν στην μέση του δρόμου, πολλοί κατά την διάρκεια της ημέρας. Οι φόνοι εκτείνονται από τις απόκεντρες περιοχές Σαν Μπαζίλιο και Φιντένε, μέχρι την αστική περιοχή Πράτι, κοντά στα κεντρικά δικαστήρια της Ρώμης.

Πηγή: newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: