Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Ψυχάρης: Να εξηγήσει ο Παπανδρέου γιατί μπήκαμε απο την πίσω πόρτα του Μαξίμου

Με ανακοίνωση που αναγνώσθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του mega απάντησε ο πρόεδρος του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης στις κατηγορίες που του απέδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ.Παπανδρέου. Μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι  είναι αληθές ότι ο ΔΟΛ ζήτησε δάνειο απο την Εθνική. "H Εθνική είπε επισήμως όχι. Ανεπισήμως μας είπαν ότι ήταν εντολή του Μεγάρου Μαξίμου. Ο υπο παραίτηση πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ οφείλει να εξηγήσει υπο ποιοες συνθήκες έγινε η τελευταία μας συνάντηση στο Μέγαρο μαξίμου και γιατί μπήκαμε στο Μαξίμου απο την πίσω πόρτα" κατέληξε με νόημα ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ.


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤ.ΨΥΧΑΡΗ

«Είναι αληθές ότι ο ΔΟΛ εζήτησε δάνειο από την Εθνική Τράπεζα της οποίας είναι πελάτης τα τελευταία 90 χρόνια. Η Εθνική είπε όχι επισήμως. Ανεπισήμως μας είπαν ότι δεν το ενέκρινε το Μαξίμου.

Είναι προφανές ότι παρεμβάσεις στις τράπεζες εναντίον εφημερίδων που δεν ικανοποιούν τις επιθυμίες των κυβερνώντων μαρτυρούν φασίζουσα νοοτροπία.

Είναι αυτονόητο ότι μαζί με την εξουσία χάνεται και η μνήμη, ακόμη και για εντελώς πρόσφατα γεγονότα.
Ο υπό αποχώρηση πρόεδρος του ΠαΣοΚ παρακαλείται να δηλώσει υπό ποιες συνθήκες συναντηθήκαμε τελευταία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και γιατί ζητήθηκε να πάμε από την πίσω πόρτα του κτιρίου. Και ποιος ζήτησε κάτι από τον άλλο!» 

Πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: