Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Θανάσης Οικονόμου: "Δεν πρόκειται να σταματήσω να λέω τη γνώμη μου και να πράττω κατά συνείδηση"


Σχετικά με σειρά επεισοδίων σε συνδυασμό με την απίστευτη διαστρέβλωση με την οποία αποδόθηκαν σε κάποιες περιπτώσεις, που συνιστούν πλέον απροκάλυπτη και οργανωμένη στοχοποίηση σε βάρος του, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  κ. Θανάσης Οικονόμου έκανε την ακόλουθη δήλωση: « Είναι γνωστό ότι υπάρχουν οργανωμένες ομάδες οι οποίες βλέπουν χαιρέκακα την πραγματική πίεση των πολιτών ως δικαίωση των ιδεολογικών και προσωπικών εμμονών τους. Είναι, επίσης, γνωστό ότι κάποιοι επιθυμούν όλους τους βουλευτές κρυβόμενους. Το προεκλογικό άγχος φέρνει άγος.    

 Όμως όσο κι αν αγγίζει η στάση τους τα όρια της τρομοκρατίας σε βάρος όσων τοποθετούνται με σαφήνεια χωρίς να υποκρίνονται τον ανήξερο κατά περίπτωση, επιμένω ότι το ζήτημα δεν είναι εκεί.

Η μάχη που έχουμε να δώσουμε είναι με τη χαλάρωση των δημοκρατικών μας ανακλαστικών. Ο ουσιαστικός κίνδυνος δεν προέρχεται από εκείνους που τρομοκρατούν όποιον έχει το θάρρος της γνώμης του, αλλά από την επιλογή που γίνεται από κάποιους, άλλοτε από ανευθυνότητα και άλλοτε από σκοπιμότητα, να παρέχουν σε αυτές τις πράξεις άσυλο.

Σε όσους επιχειρούν τη φίμωσή μου, τους ενημερώνω ότι όσο υπάρχουν πολίτες που με εμπιστεύονται, δεν πρόκειται να σταματήσω να λέω τη γνώμη μου και να πράττω κατά συνείδηση. Τους αρέσει ή όχι έχω και από τα δύο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: