Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Η τεχνολογία τον... ντρόπιασε


Να δουν το αποτέλεσμα της ιπποδρομίας περίμεναν οι followers του @PlumptonRaceDay. 

Ωστόσο, ο σχολιαστής ιπποδρομιών Simon Holt έλειπε σε άδεια και τη σελίδα του διαχειριζόταν ο συνάδελφός του Jason Hall. Ανεβάζοντας τα αποτελέσματα, ο ρεπόρτερ μπερδεύτηκε κι αντί να στείλει το καυτό μήνυμα στη σύζυγό του, το δημοσίευσε στο twitter «Παρεμπιπτόντως θέλω το καυτό κορμί σου απόψε μωρό μου».

Ακολούθησε βέβαια ένας πανικός σχολίων και ο δημοσιογράφος προσπάθησε να βρει αμέσως τον «κάτοχο» της σελίδας twitter να τον ενημερώσει και να το διαγράψει, αλλά καθώς έλειπε δεν μπόρεσε να τον βρει κι έτσι το sexy μήνυμα έμεινε για δύο ημέρες προς κοινή θέα. Όπως δικαιολογήθηκε ο Jason Hall, νωρίτερα του είχε στείλει μήνυμα η σύζυγός του και της είχε ζητήσει να αγοράσει ψωμί και γάλα και μετά είπε να κάνει τα πράγματα πιο... πικάντικα στέλνοντάς της ένα... καυτό μήνυμα.


Για κακή του τύχη το πήραν όλοι οι followers του PlumptonRaceDay εκτός από τη γυναίκα του. Προκειμένου να ανασκευάσει ανήρτησε συμπληρωματικό σχόλιο: «Το προηγούμενο μήνυμα ήτνα λάθος! Σας παρακαλώ αγνοήστε το... εκτός αν είσαι η Cameron Diaz ή η σύζυγός μου».
Όταν ο Simon Holt επέστρεψε από την άδειά του και μπήκε στο twitter του τα έχασε όταν είδε τον χαμό που είχε προκαλέσει ο συνεργάτης του «Συγγνώμη που το έχασα όλο αυτό!» ανήρτησε...


Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: