Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Βρήκε την κόρη της μετά από 77 χρόνια!


Μια συγκινητική οικογενειακή ιστορία που αποδεικνύει ότι η ζωή πολλές φορές παίζει περίεργα παιχνίδια. Για πολλά χρόνια, η Minka Disbrow προσπαθούσε να βρει τι έγινε το μικρό κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο πριν από 77 χρόνια, μετά από βιασμό που υπέστη από άγνωστο, ενώ έκανε πικ νικ με μια φίλη της.

“Δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Δεν ξέραμε τι να πούμε. Και έτσι, όταν γυρίσαμε στο σπίτι μας, καμιά δεν είπε τίποτα”, θυμάται η Disbrow. Οι μήνες πέρασαν και το σώμα της άρχισε να αλλάζει. Η νεαρή Minka που νόμιζε ότι τα παιδιά τα φέρνει ο πελαργός, δεν καταλάβαινε τι γινόταν.
Οι γονείς της την έστειλαν σε ένα ειδικό ξενώνα για ανύπαντρες μητέρες, εκεί, στα 17 της γέννησε ένα κατάξανθο κοριτσάκι, που του έδωσε το όνομα Betty Jane. Aν και ήθελε να το κρατήσει, οι γονείς της επέμεναν να το δώσουν για υιοθεσία.
Ποτέ δεν έπαψε βέβαια να μαθαίνει νέα του παιδιού της μέσω της υπηρεσίας υιοθεσιών, μέχρι που η διοίκηση του κέντρου άλλαξε και η Minka έχασε τα ίχνη της μικρής.
Παντρεύτηκε, έκανε δυο παιδιά ακόμα, αλλά ποτέ δεν ξέχασε το πρώτο κοριτσάκι που γέννησε. Ήλπιζε και ήθελε αλλά δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα δει ξανά την Betty Jane.
Το μόνο που είχε στα χέρια της ήταν μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της μικρής, όπως ήταν τυλιγμενη με κουβέρτες μέσα στο καλαθάκι της.
Μέχρι που μια μέρα χτύπησε ξαφνικά το τηλέφωνο στο διαμέρισμά της στην Καλιφόρνια. Ήταν ένας άντρας από την Alabama που της έκανε κάποιες ερωτήσεις για το παρελθόν της και στο τέλος την ρώτησε αν θέλει να μιλήσει στην Betty Jane.
Η Betty Jane, που πλέον λεγόταν Ruth Lee, ήξερε ότι είναι υιοθετημένη, άρχισε να αναζητά τη βιολογική μητέρα της στα 70 της χρόνια, όταν εμφάνισε καρδιακά προβλήματα και οι γιατροί ζήτησαν το ιστορικό της οικογένειάς της.
Τότε ο γιος της αποφάσισε να βρει τη γυναίκα που έφερε στον κόσμο την μητέρα του.
Ένα μήνα αργότερα, μητέρα και κόρη αγκαλιάζονταν και πάλι ύστερα από 77 χρόνια!

Πηγή: cosmo.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: