Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Ανεξέλεγκτη η εγκληματικότητα - 'Εσφαξαν οδηγό ταξί στο Σχηματάρι - Σκότωσαν 75χρονη στη Λήμνο


Σαρώνει η εγκληματικότητα και όχι μόνο στην Αθήνα. Σε πολλά μέρη της Ελλάδας καθημερινά αρκετοί άνθρωποι πέφτουν θύματα αδίστακτων κακοποιών. Τα ξημερώματα βρέθηκε το πτώμα οδηγού ταξί σε αγροτική περιοχή στο Σχηματάρι, ακριβώς δίπλα στο όχημά του. Τη σορό του εντόπισε ο φύλακας της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας ο οποίος είδε το αυτοκίνητο και όταν το πλησίασε αντίκρισε το άψυχο σώμα του οδηγού γεμάτο μαχαιριές.
Στο σημείο μεταβαίνει ιατροδικαστής ενώ την εξαφάνισή του είχαν δηλώσει συγγενικά του πρόσωπα.

Η αστυνομία δεν μιλάει με βεβαιότητα για ληστεία, ωστόσο εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Το πιο σκληρό τους πρόσωπο έδειξε κακοποιός σε μία 75χρονη που δεν δίστασε να τη σκοτώσει με μια μαχαιριά στο λαιμό. 

Όλα έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου (21-01-2012). Γύρω στις 18.00, η κόρη της 75χρονης βγήκε από το σπίτι της ηλικιωμένης, στην περιοχή του Κοντοπουλίου και επέστρεψε σχεδόν μία ώρα αργότερα. Όταν άνοιξε την πόρτα και έκανε λίγα βήματα, βρέθηκε αντιμέτωπη με το μακάβριο θέαμα.

Η μητέρα της, ήταν νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος. Σύμφωνα με το lesvosnews.gr, ο άγνωστος την είχε μαχαιρώσει στο λαιμό και είχε προλάβει να εξαφανιστεί. Η τραγική κόρη ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και πολύ γρήγορα έφτασε στο σπίτι κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτρη Κουρσουμπά.

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι η άγρια δολοφονία έγινε με σκοπό τη ληστεία, χωρίς όμως να αποκλείεται και κάποια άλλη αιτία. 

Η αστυνομία πιστεύει ότι βρίσκεται κοντά στη σύλληψη ενός άνδρα, για τον οποίο έχει κάποια στοιχεία και ενδείξεις ενοχής. 


Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: