Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

7χρονη έσωσε την 5χρονη αδερφή της, την οποία δεν είχε δει ποτέ…


Ένα κοριτσάκι μόλις πέντε ετών, που έπασχε από λευχαιμία σώθηκε την τελευταία στιγμή χάρη στην 7χρονη ετεροθαλή αδερφή της, η οποία έγινε δότρια μυελού των οστών, παρόλο που δεν την είχε δει ποτέ. Η μικρή Yaerelis είδε την σκληρή πλευρά της ζωής από την πρώτη μέρα της γέννησης της, όταν της διαγνώστηκε λεμφοκυτταρική λευχαιμία.

Οι γονείς της έκαναν ότι μπορούσαν για να την σώσουν, όμως δεν μπορούσαν. Ένα άτομο μόνο μπορούσε να της χαρίσει την ζωή και αυτό ήταν πολύ μακρία. Πρόκειται για την 7χρονη Gisselle, την αδερφή της, η οποία μένει μόνιμα στο Ελ Σαλβαδόρ με την γιαγιά της μετά τον γάμο του μπαμπά της και την μετακόμιση του στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ.
Η Gisselle παρόλο που δεν είχε δει ποτέ την αδερφή της δέχτηκε αμέσως να την βοηθήσει. Παρόλη την προσφορά της όμως τα προβλήματα ήταν πολλά, αφού η αμερικάνικη κυβέρνηση δεν της έδινε visa! Είχε απορρίψει δύο –τρεις φορές το αίτημα της.


Μετά από εκκλήσεις τελικά της επέτρεψαν την είσοδο στην χώρα για περιορισμένο όμως διάστημα.
«Ήρθα να σώσω την ζωή της αδερφής μου», είπε μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο και… το έκανε!
Η γενναία 7χρονη έγινε δότρια μυελού των οστών στην αδερφή της και από τότε οι δυο τους είναι αχώριστες.
Η Gisselle θα χρειαστεί να φύγει μέσα στις επόμενες μέρες, αφού η κυβέρνηση δεν της επιτρέπει να μείνει περισσότερο από 90 μέρες στην χώρα. Ωστόσο, οι δύο ετεροθαλείς αδερφές δεν πρόκειται να «χωριστούν» ποτέ ξανά.


Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: