Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

19χρονη έκανε το αγόρι για να βγαίνει με κορίτσια

Με ενδιαφέροντα κοινά με οποιαδήποτε άλλη κοπέλα της ηλικίας της, η 19χρονη Gemma Barker έμοιαζε με μία συνηθισμένη και φυσιολογική νεαρή κοπέλα. Η πραγματικότητα όμως ήταν άλλη, αφού εκμεταλλευόμενη το ότι έμοιαζε με αγοροκόριτσο, προσποιούνταν ότι ήταν τρία διαφορετικά αγόρια. Φορώντας φούτερ, φαρδιά παντελόνια και καπέλα, έγινε απόλυτα πειστική.
Σύμφωνα με την Daily Mail, η Gemma πίσω από τον φαινομενικά ντροπαλό της χαρακτήρα και το αθώο χαμόγελό της, έκρυβε μία προσωπικότητα "σκοτεινή", ικανή να παραπλανήσει και να παρασύρει δύο μικρότερες φίλες της, για τις οποίες ένιωθε ερωτική έλξη, ώστε να κάνουν σχέση μαζί της.

Aaron Lampard, Connor McCormack και Luke Jones ήταν τα ονόματα των τριών αγοριών, που είχε εφεύρει, για να προσεγγίσει μία 15χρονη και μία 16χρονη, έχοντας φτιάξει και τα σχετικά προφίλ τους στο facebook.

Καθένας από αυτούς είχε μάλιστα και διαφορετική προσωπικότητα και ενδιαφέροντα, ώσπου οι δύο ανήλικες, που ήταν ούτως ή άλλως μεταξύ τους φίλες, υποψιάστηκαν ότι οι "φίλοι" τους ήταν το ένα και το αυτό πρόσωπο.

Και όταν ως Connor κοιμήθηκε στο σπίτι μίας από τις κοπέλες, εκεί φάνηκε η αλήθεια.

Οι δύο κοπέλες είχαν πέσει θύμα της αδίστακτης Gemma, η οποία συνελήφθη και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης.

Πάντως, να πούμε ότι όνειρο της Gemma είναι να γίνει ηθοποιός κι αν κρίνουμε από την επιτυχία της να παραπλανήσει τα κορίτσια, ώστε να πιστεύουν ότι είναι αγόρι, μάλλον είναι σε καλό δρόμο...



Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: