Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Έκλεβαν επί 14 μήνες τις τηλεοράσεις ενός ξενοδοχείου!


Ούτε για… δείγμα δεν είχε μείνει τηλεόραση στα δωμάτια ενός ξενοδοχείου στην πόλη της Ρόδου! Δυο Ρουμάνοι «ποντικοί» τρύπωναν συστηματικά μέσα επί… 14 μήνες (!), τις έκλεβαν και τις πωλούσαν σε ανυποψίαστους πολίτες, πέντε από τους οποίους βρέθηκαν κατηγορούμενοι για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος!

Οι κλοπές είχαν ξεκινήσει στις αρχές Νοεμβρίου του 2010 και από τότε οι δράστες είχαν κλέψει μεγάλο αριθμό τηλεοράσεων και άλλα είδη ξενοδοχειακού εξοπλισμού, συνολικής αξίας 5.000 ευρώ.

Οι έρευνες οδήγησαν στα ίχνη των δυο Ρουμάνων ηλικίας 47 και 26 χρόνων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές κατά συρροή, που θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Οι άνδρες της Ασφάλειας εντόπισαν έξι από τις κλεμμένες τηλεοράσεις στα χέρια τριών ανδρών ηλικίας 42, 52 και 45 χρόνων και δυο γυναικών ηλικίας 56 και 61 χρόνων, οι οποίοι τις είχαν αγοράσει από τους δυο αλλοδαπούς.

Οι συσκευές κατασχεθήκαν και θα αποδοθούν στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, ενώ σε βάρος των πέντε αγοραστών σχηματίσθηκε δικογραφία χωρίς όμως να συνεληφθούν λόγο παρέλευσης του αυτοφώρου. Η Ασφάλεια προσπαθεί τώρα να εξακριβώσει πού βρίσκονται τα υπόλοιπα κλοπιμαία.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: