Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Παιδάκι επέζησε από σφίξιμο πύθωνα στην Αυστραλία


Ένα παιδάκι αναρρώνει στο νοσοκομείο του Πορτ Ντάγκλας, καθώς δέχθηκε επίθεση από πύθωνα ο οποίος τυλίχθηκε στο σώμα του και προσπάθησε να το σκοτώσει για να το φάει. Το παιδί, ηλικίας δύο ετών βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού και έπαιζε. Κάποια στιγμή έχασε τη μπάλα του και προχώρησε μερικά μέτρα έξω από την αυλή για να την βρει. Εκείνη τη στιγμή ο πύθωνας του επιτέθηκε.


Η μητέρα του αφηγείται:''Άκουσα το παιδί μου να ουρλιάζει. Είδα το φίδι να το έχει δαγκώσει στο πόδι και να έχει τυλιχθεί σε όλο του το σώμα και πιέζει ασφυκτικά το στήθος του''.
Η μητέρα δεν κατάφερε να τραβήξει τον πύθωνα από το σώμα του γιου της αλλά οι κραυγές της κινητοποίησαν τους γείτονες οι οποίοι μπόρεσαν να πάρουν το κουλουριασμένο ερπετό.
Ο μικρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν μόνο τραύματα από τα δόντια του φιδιού, που δεν είναι δηλητηριώδες, στο πόδι και παρέμεινε στο νοσοκομείο για 24 ώρες ενώ οι ειδικοί δεν θεωρούν πρωτοφανή μία τέτοια επίθεση καθώς η διαφορά ενός παιδιού δύο ετών με ένα wallaby (μικρό μαρσιποφόρο που αποτελεί θήραμα του πύθωνα) είναι μικρή.

 Πηγή: blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: