Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια για παιδιά από την «Σβούρα»


Εργαστήρια για παιδιά διοργανώνει ενόψει των γιορτών το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης «Σβούρα» του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων και το πρόγραμμά τους έχει ως εξής:
• Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, ώρα 6 μ.μ. «Ήχοι, ρυθμοί, χοροί και καλικάντζαροι». Εργαστήρι για παιδιά 5 έως 12 ετών.
• Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου, ώρα 6 μ.μ. «Μια χριστουγεννιάτικη ευχή». Θεατρικό παιχνίδι που στοχεύει στο να βιώσουν τα παιδιά τη μαγεία της νύχτας των Χριστουγέννων και τη σημασία της προσφοράς. Απευθύνεται σε παιδιά 5 έως 8 ετών.




• Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου, ώρα 6 μ.μ. «Χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις δίπλα στο τζάκι». Μια χαρούμενη παρέα γύρω από το τζάκι μοιράζεται όμορφες ιστορίες Χριστουγέννων. Εργαστήρι για παιδιά 5 έως 12 ετών. Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη στο τηλ.: 26510-37187, ώρες 4 με 9 μ.μ..
Χειμωνιάτικες και γιορτινές εκπλήξεις επιφυλλάσσει στους μικρούς του φίλους και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού, «Αερόστατο», κάθε Παρασκευή του Δεκεμβρίου.
Συγκεκριμένα διοργανώνει τις εξής εκδηλώσεις:
• Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου, ώρα 6:30 μ.μ., Τα σαπούνια…επαναστατούν! Τα παιδιά φτιάχνουν τα δικά τους χριστουγεννιάτικα – αρωματικά – οικολογικά σαπούνια.
• Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου, ώρα 6:30 μ.μ., Γλυκές φιγούρες. Αγαπημένα υλικά ζαχαροπλαστικής παρατάσσονται στον πάγκο για να μεταμορφωθούν σε δέντρα, καμπάνες, αγγελάκια. Πρακτικές δημιουργίες που μπορούν να γίνουν στο σπίτι από τα παιδιά. 
• Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου, ώρα 6:30 μ.μ. Χριστούγεννα – και τα παραμύθια από τη χαρά τους μπερδεύονται. Ένα βιωματικό εργαστήρι τριών παραμυθιών που μπλέκονται μεταξύ τους και εμπλέκουν και τα παιδιά.
Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ: 26510-74644 απογευματινές ώρες.






Πηγή: proinoslogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: