Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Έγκλημα στο Κιλκίς


Μία γυναίκα 69 ετών εισέβαλε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης στο σπίτι μιας γειτόνισσάς της, 75 χρόνων, στο Αγιονέρι Κιλκίς και τη δολοφόνησε εν ψυχρώ. Το σπίτι της άτυχης 75χρονης ήταν ανασφάλιστο, με αποτέλεσμα η πρόσβαση να είναι εύκολη για τον οποιονδήποτε. Η δράστις, η οποία, σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να έφθασε στο στυγερό έγκλημα για προσωπικούς λόγους, πήρε ένα μαχαίρι μήκους 30εκ. με μήκος λεπίδας τουλάχιστον 15εκ. και τραυμάτισε θανάσιμα την 75χρονη στο λαιμό, το στέρνο και τον θώρακα. Στη συνέχεια, αποχώρησε από το σημείο, πήγε στο σπίτι της, όπου άφησε το μαχαίρι, και απομακρύνθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ωστόσο, η κόρη του θύματος την είδε να φεύγει από το σπίτι, ειδοποίησε την αστυνομία και εκδόθηκαν αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί λίγο αργότερα από τη Δίωξη Λαθρομετανάστευσης στα σύνορα Κιλκίς - Θεσσαλονίκης.

Σε έρευνα στο σπίτι της εντοπίστηκαν τόσο το μαχαίρι του εγκλήματος όσο και ένας μπαλτάς, τα οποία κατασχέθηκαν από την αστυνομία. Η γυναίκα μάλιστα, πριν από τη σύλληψή της, σε μια προσπάθεια να αυτοκτονήσει έλαβε άγνωστη ουσία, πιθανότατα φυτοφάρμακο, ενώ άφησε και ένα ιδιόχειρο σημείωμα.

Αυτή την ώρα νοσηλεύεται φρουρούμενη, χωρίς να διατρέχει κάποιον σοβαρό κίνδυνο η υγεία της.


Πηγή: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: