Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Φρικτός θάνατος 3χρονου μέσα σε πλυντήριο


Άφωνη είναι η Γαλλική κοινή γνώμη από θάνατο ενός 3χρονου παιδιού. Ο λόγος για τον Bastien τον οποίο σκότωσε ο ίδιος του ο πατέρας βάζοντάς τον στο πλυντήριο στο Germigny-l’Evêque κοντά στο Παρίσι! Ο 33χρονος Christophe Champenois, ήθελε να τιμωρήσει τον μικρό για αταξία που έκανε στο σχολείο. Το 3χρονο παιδάκι είχε πετάξει στην τουαλέτα την ζωγραφιά ενός συμμαθητή του! Το άψυχο σώμα του παιδιού το βρήκε η μητέρα του,  Charlene η οποία μέσα στον πανικό της πήγε το παιδί σε μια γειτόνισσά της λέγοντας ψέματα πως ο μικρός έπεσε από τη σκάλα.
"Τον πήρα στην αγκαλιά μου, ήταν σαν διαλυμένη κούκλα. Αισθάνθηκα τον τελευταίο χτύπο της καρδιάς του. Η μητέρα του δεν κουνιόταν…δεν καταλάβαινε ότι (ο μικρός) είχε πεθάνει" διηγείται συγκλονισμένη η γειτόνισσα Alice .

Την αλήθεια αποκάλυψε η 5χρονη αδελφή του μικρού Bastien, η οποία είπε στους γείτονες πως το περιστατικό είχε ξανασυμβεί στο παρελθόν, αναφέρει δημοσίευμα της Le Parisien,
Οι γείτονες θυμούνται ότι ο 33χρονος άνδρας αντιμετώπιζε τον Bastien ως ανεπιθύμητο από όταν ήταν βρέφος, χωρίς να διστάζει π.χ. να τον αφήνει μόνο του στο περβάζι του παραθύρου. Και οι δύο γονείς έχουν συλληφθεί και κρατούνται από την εισαγγελία της περιοχής.

Πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: