Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Όχι στην απελευθέρωση ταξί από 10 βουλευτές

Kριτήρια και κανόνες για την απελευθέρωση των ταξί, ζητεί ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θ. Γικόνογλου, ένας από τους 10 που συνυπέγραψαν την επιστολή προς τον υπουργό Γιάννη Ραγκούση.«Η άδεια δεν πρέπει να μεταβιβάζεται εκεί όπου θέλει ο ιδιοκτήτης ενός ταξί. Είναι άλλο θέμα, όμως, να κάνει το ίδιο επάγγελμα ο γιος του. Κι είναι άλλα τα δεδομένα στον δήμο της Κηφισιάς κι άλλα στον δήμο της Βέροιας. Δεν είμαι υπέρ της πλήρους απελευθέρωσης των επαγγελμάτων. Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να υπάρχουν κριτήρια και κανόνες. Και με συγκεκριμένους κανόνες πρέπει να βαδίζει όλη η οικονομία και να υπάρχει συγκεκριμένη παρέμβαση από το κράτος»,ανέφερε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ.


Ο βουλευτής Ευτύχης Δαμιανάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, συνυπέγραψε την εν λόγω επιστολή, αν και δήλωσε ότι διαφωνεί με τη δημοσιοποίησή της, σημειώνει:

«Είναι ένα κείμενο το οποίο, σε καμία περίπτωση, δεν αποτελεί κόντρα. Είναι υποχρέωση των βουλευτών, όταν έχουν κάποιες απόψεις να τις καταθέτουν. Θεωρώ, όμως, ότι είναι απαράδεκτο από κύκλους του υπουργείου να σχετιζόμαστε με τις απόψεις που διατυπώνει ο κ. Θ. Λυμπερόπουλος».

Πηγή: newscode.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: