Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Χωρίς τον Πρόεδρο η βάφτιση;

Από πολλούς προβλήθηκε ως το γεγονός του καλοκαιριού! Ένα κοινωνικό γεγονός που πήρε πολιτικές διαστάσεις για πολλούς και διαφόρους λόγους. Πρόκειται για την βάφτιση του υιού του πρώην δημάρχου Ανατολής Γιάννη Εμανουηλίδη με νονό τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά. Το τελευταίο 48ωρο, πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα βαφτίσει τελικά στα Γιάννινα και θα έρθει πιθανότατα μόνο η σύζυγός του Γεωργία.

Η ακύρωση της επίσκεψης του Αντώνη Σαμαρά οφείλεται σε δύο ουσιαστικά λόγους. Στις διαστάσεις που δόθηκε σε ένα κοινωνικό γεγονός με την πρόσκληση σε χιλιάδες μέλη και φίλους όχι της οικογένειας αλλά της Νέας Δημοκρατίας, στην φημολογία περί συμμετοχής του Γιάννη Εμμανουηλίδη στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο Νομό Ιωαννίνων αλλά και στην κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, η οποία φλέγεται απ' άκρη σε άκρη.

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου πάντως οι προσκεκλημένοι στη δεξίωση που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Κυριακής, στο Grand Serai, ενημερώνονταν τηλεφωνικά ότι η δεξίωση αυτή ακυρώνεται. Ίσως αυτό να επιβεβαιώνει ότι τελικά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν θα έρθει τελικά στα Γιάννινα.

Πηγή: epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: