Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Απίστευτο μπάχαλο με το πρωτάθλημα – Απαγορεύεται η αντικατάσταση του Ολυμπιακού Β. και της Καβάλας!

Κανένας δεν μπορεί να πάρει τη θέση του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας στη Super Leaguε, όπως αποφάσισε το Διοικητικό Εφετείο έπειτα από τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Βολιώτικη ΠΑΕ κατά της απόφασης της ΕΕΑ για τον υποβιβασμό στη Δ’ Εθνική!  Και αυτό διότι, όπως εκείνο αποφάσισε, αναβάλλονται οι αγώνες της θεσσαλικής ομάδας και απαγορεύεται η αντικατάστασή της από τη Δόξα Δράμας και τον Λεβαδειακό, αλλά και οποιασδήποτε άλλης ομάδας θελήσει η Super League.

Έτσι προκύπτει νέα αδιέξοδο καθώς αν το πρωτάθλημα ξεκινήσει, όπως είναι και η πρόθεση της διοργανώτριας αρχής, αποτελεί άγνωστο το πότε θα γίνει αγωνιστική με 8 αγώνες, καθώς θα παραμένει άγνωστο το ποιες 2 ομάδες βρίσκονται στην πρώτη κατηγορία.
 
Ουσιαστικά σήμερα, άνοιξε ένας μεγάλος γύρος δικαστικής αντιπαράθεσης που υπό προϋποθέσεις μπορεί να τινάξει το νέο πρωτάθλημα στον αέρα και στη χειρότερη περίπτωση να οδηγήσει την Λίγκα στην απόφαση διεξαγωγής του με 14 ομάδες, κάτι που βέβαια έρχεται σε αντίθεση με την σύμβαση της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
 
Νωρίτερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου με ανακοίνωσε που εξέδωσε καταγγέλλει ως παράνομη την σύνθεση της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού που πήρε την απόφαση για υποβιβασμό στην Δ΄Εθνική. Την ίδια άποψη υιοθετεί και η Καβάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: