Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Απαντήσεις για «Δωδώνη» ζητούν κτηνοτρόφοι και εργαζόμενοι…

Έτοιμοι για την τελική «μάχη» με στόχο να μην πωληθεί η «Δωδώνη» δηλώνουν κτηνοτρόφοι και εργαζόμενοι στη γαλακτοβιομηχανία. Σήμερα, αντιπροσωπεία κτηνοτρόφων θα συναντηθεί με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Δριβελέγκα και βεβαίως θα ζητήσει απαντήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι με την εταιρεία. Άλλωστε, τα ερωτήματα που υπάρχουν είναι πολλά, από τη στιγμή που η Κυβέρνηση έχει αποφασίσει να την πουλήσει. Υπενθυμίζεται, ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Άρτα, ο Πρωθυπουργός είχε δηλώσεις ευθαρσώς, ότι αν οι κτηνοτρόφοι θέλουν τη «Δωδώνη» θα πρέπει να καταθέσουν πρόταση αγοράς.


ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΟΛΑ

Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της «Δωδώνης», όπου θα συζητηθεί η αλλαγή του καταστατικού και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο η ΑΤΕ θα πουλήσει τις μετοχές της, έχει προγραμματιστεί για το Σεπτέμβριο, αφού ακυρώθηκε δυο φορές μέσα στο καλοκαίρι.

Όπως σημειώνουν κτηνοτρόφοι, σε αυτή τη Γενική Συνέλευση θα κριθούν τα πάντα, για το μέλλον της «Δωδώνης». Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με το καταστατικό, αν η μεγαλομέτοχος (ΑΤΕ) αποχωρήσει μεταβιβάζει τις μετοχές της στις Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών, που είναι μέτοχοι της «Δωδώνης». 

Πηγή: "Πρωινός Λόγος"

Δεν υπάρχουν σχόλια: