Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Μαχαιρωμένοι στο νοσοκομείο δύο νεαροί - Έσπασαν ό,τι βρήκαν με τσεκούρια και λοστούς

Με μαχαιριές στον θώρακα και στην κοιλιά νοσηλεύονται στον “Ευαγγελισμό” δύο νεαροί - ένας 27χρονος και ένας 35χρονος - μετά το ραντεβού θανάτου στα Πετράλωνα, μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.  Η κατάσταση των δύο τραυματιών είναι σοβαρή, χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους και χαρακτηρίζεται σταθερή. Ο τρίτος τραυματίας που είχε θλάση στην πλάτη πήρε εξιτήριο μετά τις πρώτες βοήθειες.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας όταν περίπου 150 οπαδοί επιτέθηκαν στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στα Πετράλωνα. Με λοστούς, μαχαίρια, ρόπαλα, τσεκούρια και βόμβες μολότοφ, κατέστρεψαν τα πάντα και ήρθαν στα χέρια με τους οπαδούς που βρίσκονταν μέσα.Τα επεισόδια πήραν διαστάσσεις γρήγορα με αποτέλεσμα να πάρουν αιματηρή τροπή και να καταστραφούν περιουσίες στην περιοχή.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι οι μάχες έξω από το σύνδεσμο του Παναθηναϊκού ήταν σφοδρές και σώμα με σώμα. Βγήκαν μαχαίρια και τα χτυπήματα ήταν τέτοια ώστε κανείς συμπεραίνει ότι η πρόθεση ήταν να σκοτώσουν.

Μαζί με τις αιματηρές συμπλοκές οι οπαδοί δεν παρέλειψαν να σπάσουν αυτοκίνητα και καταστήματα που βρίσκονται στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προκαλέσει ζημιές σε 4-5 καταστήματα και αντίστοιχο αριθμό οχημάτων. Τα χτυπήματα έγιναν με τσεκούρια και λοστούς.

Η αστυνομία που έφτασε μετά το τέλος των επεισοδίων έκανε τρεις προσαγωγές. Αυτόπτες μάρτυρες έχουν περιγράψει δράστες και τώρα γίνονται έρευνες για εντοπισμό τους.
 
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: