Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Σαρωτικοί αστυνομικοί έλεγχοι σ΄ όλη την Ήπειρο

Νέα επιχείρηση «σκούπα» με εντυπωσιακά αποτελέσματα πραγματοποίησε σε ολόκληρη την Ήπειρο η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση προχθές από τις 6 μ.μ. μέχρι τα μεσάνυχτα. Συνολικά βεβαιώθηκαν 176 παραβάσεις, που αφορούσαν  τους νόμους περί αλλοδαπών, περί όπλων, περί παιγνίων, για στέρηση άδειας εργασίας, για θέματα ασφάλειας, για τροχαία αδικήματα (120), για υγειονομικά ζητήματα, για το ωράριο λειτουργίας καταστημάτων, για τον Οικοδομικό κώδικα, για στέρηση άδειας καταστήματος, για στέρηση άδειας μουσικών οργάνων καθώς και παραβάσεις λοιπών Ειδικών Νόμων. 

 

Συνολικά συνελήφθησαν 14 άτομα, από τα οποία  8 για παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών, ένα για παράβαση του νόμου περί παιγνίων, ένα για παράβαση του Νόμου περί όπλων, δύο για καταδικαστικές αποφάσεις και δύο λαθρομετανάστες. Κατασχέθηκαν τέσσερα Ι.Χ. αυτοκίνητα και τέσσερα πλαστά διαβατήρια, ενώ βρέθηκε και ένα κλεμμένο μοτοποδήλατο.
 
«Οι αστυνομικές εξορμήσεις στοχεύουν στην αναβάθμιση της εμφανούς αστυνομικής παρουσίας και δράσης σε προληπτικό επίπεδο (διενέργεια ελέγχων, προσαγωγές), όσο και σε κατασταλτικό επίπεδο, καθώς και στην ενίσχυση του αισθήματος της ασφάλειας των πολιτών», τονίζει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου, που προαναγγέλλει συνέχιση των επιχειρήσεων.

Πηγή: "Πρωινός Λόγος"

Δεν υπάρχουν σχόλια: