Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Κηδεύεται το μεσημέρι ο Μιχάλης Κακογιάννης


Σήμερα στις 16:00 το απόγευμα θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτου του μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη Μιχάλη Κακογιάννη ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 90 ετών τα χαράματα της 25ης Ιουλίου.Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης (ΙΜΚ), μετά από επιθυμία του εκλιπόντος, η ταφή θα πραγματοποιηθεί στον περίβολο του Ιδρύματος "ως προσωπικότητα που προσέφερε σημαντικές υπηρεσίες στο Ίδρυμα", δημοσία δαπάνη. 
 "Στην τελετή την Ελληνική Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν η Υπουργός Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κ. Άννα Διαμαντοπούλου και η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού κυρία Λίνα Μενδώνη, με τις οποίες ο Μιχάλης Κακογιάννης διατηρούσε και φιλικές σχέσεις. Τον Πρόεδρο και την Κυπριακή Δημοκρατία θα εκπροσωπήσει ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κύριος Ανδρέας Δημητρίου" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Επίσης τονίζεται ότι μετά από πολλαπλά αιτήματα, όσοι θα ήθελαν αντί για στεφάνι να προσφέρουν δωρεά στο ΙΜΚ, ο σχετικός τραπεζικός λογαριασμός είναι:
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Αριθμός Λογαριασμού 708/296 004-47 IBAN code GR1701107080000070829600447 SWIFT code ETHNGRAA

Απαραίτητη είναι η αναγραφή του ονόματος, της διεύθυνσης και του τηλεφώνου του αποστολέα. 

Πηγή: www.enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: